Mutluluk Üzerine

Tüm link ve videoları yayın sayfamızda bulabilirisiniz. Bu kayıt Dağlıca olaylarından önce yapıldığı için bu olaydan bahsedilemedi ama sosyal medya eleştirimiz bu olayla bir miktar örtüştü.

bi'kafalar'da "Güzel İnsanlar" tanımaya devam ediyoruz. İnternet Ekipleri Amiri Serdar Kuzuloğlu ile kendi hikayesi, planlar, idealler, mutluluk ve hayat hakkında konuştuk. Bu röportajın detaylarına ve hayat ile ilgili sohbetimize buradan ulaşabilirsin: http://bikafalar.com/guzel-insanlar/s-kuzuloglunu-dinle-radikal-kararlardan-korkma.html http://www.facebook.com/bikafalar http://twitter.com/bikafalar http://instagram.com/bikafalar http://www.bikafalar.com

Başarısızlık nedir? Var mı öyle bir şey? Kim bu bizi 'başarısız' olarak niteleyenler? Başarısızlık para kazanamamak mıdır? Kendini 'başarısız' gördüğün bir şeyin hiç mi katkısı yoktur sana? bi'kafalar 'Başarısızlık Hikayeleri'ni dinliyor! 41? 29! Kurucusu Alemşah Öztürk ile başarısızlıkları hakkında konuştuk. http://bikafalar.com/basarisizlik-hikayeleri/ http://www.facebook.com/bikafalar http://twitter.com/bikafalar http://instagram.com/bikafalar

Tesla Powerwall Keynote by Elon Musk "The Missing Piece" English and Spanish subtitles added, credit to Luis Gámez for transcribing and translating.

We've made the impossible, possible: The Lexus Hoverboard is here. Visit http://amazinginmotion.com/slide to experience the entire journey, as Lexus demonstrates the desire to create enjoyment out of motion. The Lexus Hoverboard represents true innovation and imagination, together pushing the boundaries of technology even further.

Previous
Previous

Bayrağı referandum ile seçmek

Next
Next

Zamanı etkili kullanmak